Yhteystiedot - Parturi-kampaamo Parturi-kampaamo Hiuslegenda
oulun, kaakkuri, pesätie, 7, puhelin, 040 41 806 63, tornitalo, citymarket, kaakkuri
15910
page-template-default,page,page-id-15910,bridge-core-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-overridden-elementors-fonts,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16457,elementor-page elementor-page-15910

Parturi-kampaamo Hiuslegendan löydät Oulun Kaakkurista

Kampaamomme sijaitsee Oulun Kaakkurissa osoitteessa Kaakkurinraitti 2 C. Kampaamon sisäänkäynti on Kaakkurin Citymarketin takana olevalla aukiolla. Helpoiten pääset liikkeeseemme Kaakkurin Liikun ja Citymarketin välistä käytävää pitkin. Aukiolle tultuasi näetkin luoksekutsuvan Hiuslegendan sisäänkäynnin oikealla.

Hiuslegendan palveluvalikoimaan kuuluu monenlaisia parturi- ja kampaamopalveluita. 

Toteutamme mielellämme mm.:

  • erilaisia hiustenleikkauksia sekä värjäyksiä
  • kampauksia juhliin ja muihin tilaisuuksiin sekä 
  •  ripsien ja kulmien värjäykset asiakkaan toiveiden mukaan.

Tutustu palveluihimme tarkemmin ja varaa aika!

Keväällä 2024 Hiuslegenda sai uuden omistajan – Heini Helanderin. Millainen ihminen Heini on?

Hiuslegendan pitkäaikainen omistaja Sanna Rovanperä siirtyy pois yrityksen johdosta ja tilalle tuli keväällä 2024 Heini Helander. Hiuslegendan kanssa Heinillä on pitkä historia.

Kun Heini opiskeli parturi-kampaajaksi, hän teki usein harjoittelunsa sekä töitä Hiuslegendassa. Hiuslegendasta tuli Heinille paikka, missä töitä on aina ilo tehdä ja vakituiset asiakkaat kertovat sen, että työt tehdään myös asiakkaan näkökulmasta huolella.

Heini nauttii siitä, kun hän konkreettisesti näkee kättensä jäljen sekä pystyy auttamaan asiakkaita. Kun entinen omistaja Sanna kysyi Heiniltä halukkuudesta ostaa yritys omakseen, hän ei miettinyt pitkään. Nyt hän on yrityksen omistaja ja hän pääsee kehittämään Hiuslegendasta oman legendansa.

Hiuslegendan omistaja Heini