Peruukit - Hiuslegenda
peruukit, oulu, peruukki, kokemuksella, 10 vuotta, laaja, valikoima
15911
page-template-default,page,page-id-15911,bridge-core-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16457
 
Hiuslegenda - Kampaamoalan ammattilainen

Peruukit

Milloin peruukki?

Yleiskunnon heikkeneminen ja mahdolliset sairaudet saattavat aiheuttaa ohimenevää tai pysyvää hiusten lähtöä. Hiuksettomuus saattaa aiheuttaa sosiaalisia paineita, joita hyvä peruukki tai lisäke helpottaa. Kannattaa huomioida, että peruukki kattaa koko hiustenkasvualueen ja lisäke osan siitä.

 

Kun peruukin hankkiminen tulee sinulle syystä tai toisesta ajankohtaiseksi, käänny rohkeasti puoleeni, sillä olen auttanut yli kymmenen vuoden ajan valitsemaan sopivia peruukkeja moneen eri käyttötarkoitukseen. Autan mielelläni sinua valitsemaan omaan käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan mallin varsin monipuolisesta valikoimasta.

 

Tänä päivänä peruukit ovat hyvin lähellä aitoa kampausta, sillä peruukit ovat keveitä ja ne seuraavat ajanmukaisia hiustrendejä. Mallistoista löytyy myös korkealuokkaisia kuituhius- ja aitohius-peruukkeja. Sähköpostina voit saada laatimani oppaan peruukin valintaan. Tässä oppaassa annan sinulle muutamia vinkkejä, miten osaat valita sopivan peruukin. Nyt sinulla on mahdollisuus löytää kaikkein pukevin malli ja väri, joka sopii silmien väriin, ihon väriin ja mahdollisesti jopa luonteeseen.

 

Alopecia-asiakkaan ensiapuna kuituhiuksesta valmistettu vakiomallinen peruukki toimii parhaiten. Mikäli peruukki tulee lyhytaikaiseen käyttöön, esim. sairauden hoitoon annetut lääkkeet, on kuituhiuksista valmistettu peruukki myös silloin paras ratkaisu.

 

Peruukit seuraavat nykymuotia ja värit ovat eri sävyistä solmittuja, joten enää ei täysin yksiväristä peruukkia tahdo löytyä. Peruukkien pohjaratkaisut ovat kevyitä ja myös ihomaisia peruukkipohjia löytyy. Jos omaa tyyliä tai väriä ei löydy tai pään koko tai muoto poikkeaa vakiosta, on mahdollisuus teettää peruukki myös mittatilaustyönä.

 

Peruukkien hinnat vaihtelevat suuresti nauhaperuukista käsin solmittuun ja kuidusta aitoon hiukseen, joten peruukin pohjan rakenne määrää hinnan. Myös käytetty hiusmateriaali vaikuttaa hintaan, aito hius on aina kalliimpi kuin kuituhius. Laitoin muutamia peruukkimalliesimerkkejä ja lisää löytyy peruukkipisteestäni. Meillä käy maksusitoumus.

Ellen Wille Perucci-mallisto:

Lisätietoa peruukeista saat soittamalla tai sähköpostilla.

 

Sanna Rovanperä
sanna.hiuslegenda@gmail.com
040 418 0663